credit card en gegevens

Creditcardgegevens, paspoorten gecompromitteerd door Scouts Victoria phishing-zwendel

Oplichters vinden nog steeds creatieve manieren om u in 2020 te misleiden, dus hier is wat u moet weten om uzelf te beschermen.

Honderden mensen hebben hun privégegevens gecompromitteerd door een e-mailhack gericht op Scouts Victoria. visacard aanvragen bij 123creditcardvergelijk.nl.

 

Gisteren maakte de scoutingorganisatie bekend dat hun e-mailsysteem was gehackt, waarschijnlijk door middel van een phishing-aanval.

 

Als gevolg hiervan kregen de hackers toegang tot hun gegevens bij ongeveer 900 personen.

 

Scouts verzamelden zich op Federation Square in Melbourne.

Dat omvat hun namen, telefoonnummers, e-mail- en woonadressen, creditcardgegevens, belastingdossiernummers, bankgegevens, rijbewijsinformatie, bankpassen, paspoorten, geboorteaktes, Medicare-kaarten, handgeschreven handtekeningen en wachtwoorden.

 

“We hebben ook stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat dit soort incidenten niet meer voorkomen”, zei Scouts Victoria in een verklaring.


 

“We nemen onze privacyverplichtingen zeer serieus en investeren aanzienlijke middelen in het onderzoeken van de bron van het incident.” creditcard aanschaffen online.

 

Iedereen die door de hack is getroffen, is al op de hoogte gesteld.

 

Phishing is een veelgebruikte oplichtingstechniek geworden, waarbij aanvallers zich voordoen als een betrouwbare bron door middel van sms-berichten en e-mails naar ‘phishing’ voor persoonlijke informatie.

De hack werd voor het eerst geïdentificeerd eind juli en begin augustus