aandeel en gemiddelde

De CTO van HubSpot (HUBS) koopt aandelen

Gisteren kocht de CTO van HubSpot (HUBS), Dharmesh Shah, aandelen van HUBS voor $ 54,69K.

 

Na de laatste HUBS Buy-transactie van Dharmesh Shah op 16 maart 2020 steeg het aandeel met 189,0%. Naast Dharmesh Shah hebben twee andere managers van HUBS de afgelopen maand Buy-transacties gemeld.

 

Op basis van het laatste winstrapport van HubSpot voor het kwartaal dat eindigde op 30 juni, boekte het bedrijf een kwartaalomzet van $ 204 miljoen en een GAAP-nettoverlies van – $ 29.401.000. Ter vergelijking: vorig jaar behaalde het bedrijf een omzet van $ 163 miljoen en had het een GAAP-nettoverlies van $ 17,36 miljoen. Het bedrijf heeft een hoogste punt in één jaar van $ 330,72 en een laagste punt in één jaar van $ 90,84. Momenteel heeft HubSpot een gemiddeld volume van 179,15K. www.aandelenkopen.nl is een bekende site.

 

 

14 verschillende bedrijven, waaronder Argus Research en Jefferies, hebben momenteel ook een Buy-rating op de aandelen. Op basis van 18 beoordelingen van analisten is de consensus van analisten Strong Buy met een gemiddeld koersdoel van $ 309,06, wat een stijging van 1,4% weerspiegelt. Een van de top 25 analisten, volgens TipRanks.com, heeft onlangs Buy HUBS aanbevolen.

 

Het insider-sentiment op HubSpot was positief volgens 76 insider-transacties in de afgelopen drie maanden. Dit sentiment is iets hoger dan het gemiddelde sentiment van bedrijfsinsiders in deze sector. koers aandeel microsoft is hoog.

 

Informatie over transacties met voorkennis van het bedrijf wordt u aangeboden door de DailyInsider, een eigen algoritme dat de activiteiten van handel met voorkennis analyseert om de meest aantrekkelijke handelsmogelijkheden te detecteren. Bezoek deze pagina om u te abonneren op de DailyInsider.

 

TipRanks heeft 36.000 insiders van bedrijven gevolgd en ontdekte dat een paar van hen beter zijn dan andere als het gaat om het timen van hun transacties. Kijk welke 3 aandelen het meest geneigd zijn om bewegingen te maken na hun insider-activiteiten.

 

HubSpot, Inc. biedt cloudgebaseerd marketing- en verkoopsoftwareplatform waarmee bedrijven een inkomende ervaring kunnen bieden. Het opereert via de volgende geografische segmenten: Amerika, Europa en Azië-Pacific. Het bedrijf is op 4 april 2005 opgericht door Brian Halligan en Dharmesh Shah en heeft zijn hoofdkantoor in Cambridge, MA.