Dating en prostitutie

Vrouw beschuldigd van mensenhandel als prostituee in Las Vegas

Een vrouw werd in augustus gearresteerd op beschuldiging van sekshandel nadat de politie van Las Vegas een meisje had gevonden dat als prostituee werkte, volgens een onlangs vrijgegeven rapport.

 

Een politieagent patrouilleerde rond 20.50 uur in de buurt van Tropicana Avenue en Cameron Street. Op 12 augustus zag hij volgens het arrestatierapport een meisje „gekleed in provocerende kleding, en zonder aanwijsbare reden in het gebied rondhangen”. De politie zei dat het gebied wordt geassocieerd met prostitutie.


 

Het meisje stapte samen met een man in een blauwe Nissan-pick-up, en toen de politie de vrachtwagen aan de kant zette, bleek uit een archiefcontrole dat het meisje een als vermist kind was opgegeven. De politie vond een condoom en een iPhone in de tas van het meisje. Haar leeftijd is in het rapport vastgelegd. populaire date apps op de website.

 

 

Ze vertelde de politie dat ze als prostituee werkte, maar alleen bepaalde seksuele handelingen deed. Ze zei dat ze een relatie had met een vrouw die ze ‘Baby’ noemde, die later werd geïdentificeerd als de 24-jarige Dijanae Christmas.

 

Het meisje vertelde de politie dat ze ‘Kerstmis kende sinds ze een kind was’, maar de vrouw vertelde haar in eerste instantie dat ze pas met daten moesten beginnen als het meisje volwassen was. Kerstmis wist dat ze zich met prostitutie bezighield en het meisje besloot om “voor te kiezen” of Kerstmis te accepteren als haar nieuwe pooier, aldus het rapport.

 

Volgens het rapport dwong Kerstmis regels af in de relatie, waaronder dat het meisje prostitutie moet bedrijven, een deel van het geld dat ze verdiende aan Kerstmis moet geven en een quotum moet halen voor hoeveel ze elke nacht verdient.

 

Begin augustus ging het meisje op vijf “dates” in de prostitutie, verdiende ongeveer $ 500 en gaf $ 150 aan Kerstmis, aldus het rapport.

 

Toen ze een foto-line-up met een foto van Kerstmis te zien kreeg, begon het meisje “te huilen dat ze niet wilde dat Kerstmis in de problemen zou komen” voordat ze haar correct identificeerde en de vrouw haar vriendin noemde, aldus het rapport. seniorengeluk inloggen online is mogelijk.

 

Kerstmis wordt beschuldigd van het verhandelen van een kind onder de 18 jaar dat leeft van de verdiensten van een prostituee, zo blijkt uit de rechtbankverslagen. Ze werd opgenomen in het detentiecentrum van Clark County, maar werd op 26 augustus door haarzelf vrijgelaten.